KAĞITTA LÜFER TARİFİ
Malzemeler
4 adet lüfer
3 adet kuru soğan
3 adet domates
4 adet sivri biber
1 demet maydanoz
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 adet limon
Tuz
Karabiber
Hazırlanısı
Lüferleri temizleyip fileto çıkartın, yıkayın, suyunu süzün. Soğanları yarım halka doğrayın,
tuz serpip ovun. İnce kıyılmıs maydanozu ekleyin. Domatesleri soyup ince doğrayın. Yağlı
kâğıdın içine zeytinyağı sürün, soğanlı maydanozun yarısını kâğıda serin, 2 adet filetoyu
soğanların üzerine döseyin, tuz ve biber, serpin, balıkların üzerine soğanlı harcı serin, onun da
üzerine domates ve sivri biberi koyarak kâğıdı sıkıca kapatın. Balıklar bitene kadar bu islemi
tekrarlayın. Balık paketlerini orta ısılı fırında 45 dakika pisirin. Limon suyu gezdirerek
sofraya getirin.
- KAĞITTA LÜFER TARİFİ
- SARIMSAKLI LÜFER TARİFİ
- MANTARLI LÜFER TARİFİ
- KİREMİTTE LÜFER TARİFİ
- LÜFER IZGARADA LÜFER FLETO TARİFİ
- FIRINDA LÜFER TARİFİ
- LÜFER BUĞULAMA TARİFİ
- LÜFER IZGARA TARİFİ
- SEBZELİ LÜFER ÇORBASI TARİFİ
- TARTAR SALÇALI KEFAL TARİFİ
- TARATORLU KEFAL TARİFİ
- TERBİYELİ KEFAL TARİFİ
- KEFAL PİLAKİ (İSTANBUL) TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa