İSKORPİT HASLAMA TARİFİ
Malzemeler
6 iskorpit balığı
5 maydanoz kökü
2 soğan
2 havuç
1 fincan zeytinyağı
2 limonun suyu.
Hazırlanısı
Dikenleri dikkatle kesiniz, iyice temizleyip maydanoz kökü, tuz, soğan ve havuçla beraber
tencereye koyunuz. Üstünü örtecek kadar su doldurunuz. Orta ateste iyice pisinceye kadar
kaynatınız. Soğuduktan sonra kılçıklarını dikkatle temizleyiniz, etlerini tekrar suyuna atıp
birkaç dakika ateste bırakınız. Yerken üzerine zeytinyağı gezdiriniz, bolca limon sıkmayı da
unutmayınız.
- İSKORPİT HASLAMA TARİFİ
- SEBZELİ İSKORPİT ÇORBASI TARİFİ
- MISIRLI İSKORPİT ÇORBASI TARİFİ
- İSKORPİT ÇORBASI TARİFİ
- Beyaz Akya Balık Güveci TARİFİ
- Akya Balığı / Caldeirade De Frutos Do Mar (Taze Deniz Mahsulleri) TARİFİ
- Akya Balık Sarma Tarifi TARİFİ
- TATLI EKSİ TİRSİ TARİFİ
- TİRSİ DOLMA TARİFİ
- İSTAVRİT PİLAKİ TARİFİ
- İSTAVRİT PANE TARİFİ
- GÜVEÇTE İSTAVRİT TARİFİ
- ISPANAKLI İSTAVRİT DOLMASI TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa