12 Şubat 2012 Pazar

İSKORPİT HASLAMA TARİFİ

Malzemeler
6 iskorpit balığı
5 maydanoz kökü
2 soğan
2 havuç
1 fincan zeytinyağı
2 limonun suyu.
Hazırlanısı
Dikenleri dikkatle kesiniz, iyice temizleyip maydanoz kökü, tuz, soğan ve havuçla beraber
tencereye koyunuz. Üstünü örtecek kadar su doldurunuz. Orta ateste iyice pisinceye kadar
kaynatınız. Soğuduktan sonra kılçıklarını dikkatle temizleyiniz, etlerini tekrar suyuna atıp
birkaç dakika ateste bırakınız. Yerken üzerine zeytinyağı gezdiriniz, bolca limon sıkmayı da
unutmayınız.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa