HAMSİ TAVA TARİFİ
Malzemeler
1,5 kg. Hamsi
2 su bardağı zeytinyağı
2 yumurta
6 çorba kasığı un
1 limon
Tuz
Hazırlanısı
Hamsiler ayıklanıp temizlendikten sonra iyice yıkanıp bir kevgire alınır. Yumurtalar un ve tuz
iyice çırpılır. Zeytinyağı bir tavada kızdırılır. Yumurtalı una bulanan hamsiler kızgın yağa
atılarak pisirilir.
- HAMSİ TAVA TARİFİ
- HAMSİ FIRIN TARİFİ
- HAMSİ BÖREĞİ (GİRESUN) TARİFİ
- HAMSİ BUĞULAMA TARİFİ
- LÜFER DİPLOMAT TARİFİ
- VATİKAN USULÜ LÜFER TARİFİ
- BESAMELLİ LÜFER TARİFİ
- KAĞITTA LÜFER TARİFİ
- SARIMSAKLI LÜFER TARİFİ
- MANTARLI LÜFER TARİFİ
- KİREMİTTE LÜFER TARİFİ
- LÜFER IZGARADA LÜFER FLETO TARİFİ
- FIRINDA LÜFER TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa