FIRINDA HAMSİLİ PİLAV TARİFİ
Malzemeler
1 kg hamsi
4 su bardağı pirinç
1 adet soğan
Karabiber
Kusüzümü
1 çay bardağı sıvıyağ
Tuz
Mısır unu
Hazırlanısı
Hamsileri temizleyip kılçıklarını çıkarın. Tepsinin yan tarafına içine dizin. Diğer tarafta iç
pilavı hazırlayıp tepsinin içine dökün. Kalan hamsileri pilavın üzerine dizin. 2 bardak sıcak su
dökerek 200 dereceli fırına sürün.
- FIRINDA HAMSİLİ PİLAV TARİFİ
- HAMSİ TAVA TARİFİ
- HAMSİ FIRIN TARİFİ
- HAMSİ BÖREĞİ (GİRESUN) TARİFİ
- HAMSİ BUĞULAMA TARİFİ
- LÜFER DİPLOMAT TARİFİ
- VATİKAN USULÜ LÜFER TARİFİ
- BESAMELLİ LÜFER TARİFİ
- KAĞITTA LÜFER TARİFİ
- SARIMSAKLI LÜFER TARİFİ
- MANTARLI LÜFER TARİFİ
- KİREMİTTE LÜFER TARİFİ
- LÜFER IZGARADA LÜFER FLETO TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa