BULAMAÇLI KEFAL KIZARTMASI (VAN) TARİFİ
Van Gölü'nden avlanan inci kefali balığı yıkanıp temizlenir, un, yumurta ve tuz ilave edilerek
hazırlanmıs bulamaca batırıldıktan sonra kızgın yağda kızartılır. Kuru tuzlanarak muhafaza
edilmis Van balığı bir müddet sirkeli suda bekletilir ve daha sonra üzerine zeytinyağı ve
limon dökülerek servis yapılır.
- BULAMAÇLI KEFAL KIZARTMASI (VAN) TARİFİ
- KEFAL ÇORBASI TARİFİ
- SEBZELİ KEFAL BUĞULAMA TARİFİ
- KEFAL BUĞULAMA TARİFİ
- AİOLİ SOSLU USKUMRU TARİFİ
- SOYA SOSLU USKUMRU TARİFİ
- USKUMRU DOLMASI TARİFİ
- TEREYAĞLI USKUMRU BUĞULAMASI TARİFİ
- FIRINDA USKUMRU (Fransa) TARİFİ
- USKUMRU IZGARA TARİFİ
- LEVREK AMANDİNE (İspanya) TARİFİ
KREMA SOSLU LEVREK (Fransa) TARİFİ- LEVREK ŞİŞ TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa