KALKAN IZGARA TARİFİ
Malzemeler
1 adet 2 kg'lık kalkan balığı
Zeytinyağı
Tuz
Limon
Hazırlanısı
Temizlenmis kalkan balığını, dilimler halinde kesin. Üzerine zeytinyağı gezdirin. 10 dakika bu sekilde
bekletin. Orta hararetli bir ızgarada iki yüzünü de pisirin. Limon ve garnitürle birlikte servis yapın.
- KALKAN IZGARA TARİFİ
- KALKAN TAVA TARİFİ
- LİMON SALÇALI HAMSİ TARİFİ
- KİREMİTTE HAMSİ TARİFİ
- HAMSİ PLAKİ TARİFİ
- HAMSİ KUSU TARİFİ TARİFİ
- HAMSİ BÖREĞİ TARİFİ
- KIRMIZI BİBERLİ VE SARMISAKLI HAMSİ TAVA TARİFİ
- KAĞITTA HAMSİ (SAMSUN) TARİFİ
- HAMSİ GÜVEÇ TARİFİ
- HAMSİ TUZLAMA TARİFİ
- HAMSİ ÇORBASI (TRABZON) TARİFİ
- HAMSİ SALAMURA TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa