ÇİPURA IZGARA TARİFİ
Malzemeler
4 çipura
4-6 domates
Yesillik
1 limon
1 Yemek kasığı sıvı yağ
Hazırlanısı
Çipuraları iyice yıkayın, ızgara telini sıvıyağla iyice yağlayın. Çipuraları ve dilimlediğiniz
domatesleri önlü arkalı ızgarada pisirin. Balıkları, domates, yesillik ve limonla servis yapın.
- ÇİPURA IZGARA TARİFİ
- FIRINDA ÇİPURA TARİFİ
- TERBİYELİ KIRLANGIÇ BALIĞI TARİFİ
- KIRLANGIÇ PİLAKİ TARİFİ
- FIRINDA SEBZELİ KIRLANGIÇ TARİFİ
- KIRLANGIÇ BALIĞI ÇORBASI TARİFİ
- DÜLGER BALIĞI IZGARA TARİFİ
- MAYONEZLİ DÜLGER BALIĞI TARİFİ
- KABAKLI DÜLGER BALIĞI TARİFİ
- SÜSLÜ DÜLGER TARİFİ TARİFİ
- DÜLGER BALIĞI ÇORBASI TARİFİ
- MIĞRI IZGARA TARİFİ
- MIĞRI BUĞULAMA TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa