Yemekten hemen sonra meyve yememek
Yemekten sonra meyve yenilmesinin yağlanmaya sebep olacağı düşünülür. İkinci tabak yemekYemekten sonra meyve yenilmesinin yağlanmaya sebep olacağı düşünülür. İkinci tabak yemek
yerine, bir porsiyon meyve (1 elma, 1 portakal, 2 mandalina veya 1 armut ) yemek daha az
enerji alımını yani daha az yemeyi sağlar. O nedenle yemek sonrası doygunluk
sağlanamıyorsa, aşırıya kaçmayarak meyve yenilebilir. Ancak her besinin aşırı tüketilmesi yağ
olarak depolanmasını artırır.
- Yemekten hemen sonra meyve yememek
- Kepek ekmek ve light ürünler, kilo aldırmaz mı
- Kolesterolü artırır diye yumurta yememek
- Balı sıcak sütle karıştırmak
- Aç karnına limonlu, sirkeli su veya greyfurt suyu içmek
- Yemek yanında su içmemek
- Ispanağı yoğurtla birlikte yemek:
- Et yemekleri yanında ayran içmek
- Pekmeze yoğurt veya süt eklemek
- Balık yanında yoğurt yememek
- Simitteki tehlikeyi biliyor musunuz?
- Simitteki tehlikeyi biliyor musunuz?
- Simitteki tehlikeyi biliyor musunuz?
Etiketler: Beslenme
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa