TAVADA BADEMLİ KALKAN (İTALYA) TARİFİ
Malzemeler
400 gr. fileto kalkan balığı
2 su bardağı balık suyu
100 gr. file badem
200 gr. patates
200 gr. baston mantarı
150 gr. minik domates
1 çay kasığı tuz
1 çay kasığı karabiber
50 gr. un
Tereyağı
Hazırlanısı
Balıkları unlayarak kızgın tavada her iki tarafını kızartın. Balık suyu ilavesi ile demleyin. Tabağa koyarak
üzerine kavrulmus file badem ve tavada kalan sosu tereyağı ile tatlandırarak patates, sote baston mantarı ve
minik domates esliğinde servis yapın.
- TAVADA BADEMLİ KALKAN (İTALYA) TARİFİ
- KALKAN SOTE TARİFİ
- KALKAN HASLAMA HOLLANDEZ (FRANSA) TARİFİ
- KALKAN GRATİNE TARİFİ
- KALKAN BALIĞI AMANDİN (FRANSA) TARİFİ
- LİMONLU VE TEREYAĞLI KALKAN TARİFİ
- KALKAN BUĞULAMA TARİFİ
- DENİZCİ USULÜ KALKAN TARİFİ
- KALKAN IZGARA TARİFİ
- KALKAN TAVA TARİFİ
- LİMON SALÇALI HAMSİ TARİFİ
- KİREMİTTE HAMSİ TARİFİ
- HAMSİ PLAKİ TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa