KALKAN SOTE TARİFİ
Malzemeler
3 Yaprak jelâtin
Yarım demet maydanoz kökü.
1 Kalkan
2 Havuç
2 Soğan
10 tane karabiber.
Hazırlanısı
Kalkan temizlenip derin bir kaba konulduktan sonra üstünü örtecek kadar soğuk su doldurun. Daha sonra
soğan, havuç ve maydanoz kökleri iri iri doğranıp içine atınız. Bir çay bardağı sirke ve karabiber, limon,
jelatin ekleyerek ağır ağır haslayın. Hafif ateste 35 dakika pisirildikten sonra soğumaya bırakın. Servis
yapılırken, Rus salatası, kereviz salatası ve limon ekleyiniz.
- KALKAN SOTE TARİFİ
- KALKAN HASLAMA HOLLANDEZ (FRANSA) TARİFİ
- KALKAN GRATİNE TARİFİ
- KALKAN BALIĞI AMANDİN (FRANSA) TARİFİ
- LİMONLU VE TEREYAĞLI KALKAN TARİFİ
- KALKAN BUĞULAMA TARİFİ
- DENİZCİ USULÜ KALKAN TARİFİ
- KALKAN IZGARA TARİFİ
- KALKAN TAVA TARİFİ
- LİMON SALÇALI HAMSİ TARİFİ
- KİREMİTTE HAMSİ TARİFİ
- HAMSİ PLAKİ TARİFİ
- HAMSİ KUSU TARİFİ TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa