ROKA SOSLU ÇİPURA (Fransa) TARİFİ
Malzemeler
1 adet çipura
1 yemek kasığı sıvı yağ
Yeteri kadar tuz
Roka sosu
Yarım demet roka
1 çay bardağı yoğurtlu mayonez
Yarım demet yesil soğan
Yeteri kadar tuz
Hazırlanısı
Balığı temizleyip üzerine verev sekilde iki kesik yaparak fırında veya fırın ızgarasında pisirin.
Rokayı ayıklayıp rondoda incecik kıyın. Bir kâsenin içinde kıyılmıs roka ve mayonezi
karıstırın. Hazırladığınız roka sosunu servis tabağına döseyin. Üzerine ızgara çipurayı
koyarak servis yapın.
- ROKA SOSLU ÇİPURA (Fransa) TARİFİ
- FIRINDA SEBZELİ ÇİPURA TARİFİ
- ÇİPURA IZGARA TARİFİ
- FIRINDA ÇİPURA TARİFİ
- TERBİYELİ KIRLANGIÇ BALIĞI TARİFİ
- KIRLANGIÇ PİLAKİ TARİFİ
- FIRINDA SEBZELİ KIRLANGIÇ TARİFİ
- KIRLANGIÇ BALIĞI ÇORBASI TARİFİ
- DÜLGER BALIĞI IZGARA TARİFİ
- MAYONEZLİ DÜLGER BALIĞI TARİFİ
- KABAKLI DÜLGER BALIĞI TARİFİ
- SÜSLÜ DÜLGER TARİFİ TARİFİ
- DÜLGER BALIĞI ÇORBASI TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa