12 Şubat 2012 Pazar

ROKA SOSLU ÇİPURA (Fransa) TARİFİ

Malzemeler
1 adet çipura
1 yemek kasığı sıvı yağ
Yeteri kadar tuz
Roka sosu
Yarım demet roka
1 çay bardağı yoğurtlu mayonez
Yarım demet yesil soğan
Yeteri kadar tuz
Hazırlanısı
Balığı temizleyip üzerine verev sekilde iki kesik yaparak fırında veya fırın ızgarasında pisirin.
Rokayı ayıklayıp rondoda incecik kıyın. Bir kâsenin içinde kıyılmıs roka ve mayonezi
karıstırın. Hazırladığınız roka sosunu servis tabağına döseyin. Üzerine ızgara çipurayı
koyarak servis yapın.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa