ASMA YAPRAĞINDA ÇİPURA TARİFİ
Malzemeler
1 adet çipura
2 defneyaprağı
Asma yaprağı
Tane karabiber
1 limon dilimi
Garnitürü için
Yesil soğan
Turp
Havuç
Maydanoz
Ispanak
Hazırlanısı
İlk olarak balık asma yaprağının tuzu göz önünde tutularak tuzlanır. Balığın karın kısmına
karabiber, defneyaprağı ve limon dilimi konur. Daha sonra balığın yüzeyi yağlanır. Diğer
taraftan asma yaprakları yan yana üst üste gelecek sekilde dizilir.balık asma yapraklarına
sarılarak ızgarada pisirilir.pisince yanında salatası ile servis yapılır.
- ASMA YAPRAĞINDA ÇİPURA TARİFİ
- ÇİPURA ŞİŞ TARİFİ
- TUZDA ÇİPURA TARİFİ
- ROKA SOSLU ÇİPURA (Fransa) TARİFİ
- FIRINDA SEBZELİ ÇİPURA TARİFİ
- ÇİPURA IZGARA TARİFİ
- FIRINDA ÇİPURA TARİFİ
- TERBİYELİ KIRLANGIÇ BALIĞI TARİFİ
- KIRLANGIÇ PİLAKİ TARİFİ
- FIRINDA SEBZELİ KIRLANGIÇ TARİFİ
- KIRLANGIÇ BALIĞI ÇORBASI TARİFİ
- DÜLGER BALIĞI IZGARA TARİFİ
- MAYONEZLİ DÜLGER BALIĞI TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa