12 Şubat 2012 Pazar

ASMA YAPRAĞINDA ÇİPURA TARİFİ

Malzemeler
1 adet çipura
2 defneyaprağı
Asma yaprağı
Tane karabiber
1 limon dilimi
Garnitürü için
Yesil soğan
Turp
Havuç
Maydanoz
Ispanak
Hazırlanısı
İlk olarak balık asma yaprağının tuzu göz önünde tutularak tuzlanır. Balığın karın kısmına
karabiber, defneyaprağı ve limon dilimi konur. Daha sonra balığın yüzeyi yağlanır. Diğer
taraftan asma yaprakları yan yana üst üste gelecek sekilde dizilir.balık asma yapraklarına
sarılarak ızgarada pisirilir.pisince yanında salatası ile servis yapılır.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa