Türkiye'de üretilen ekmeğin zararları ekmekteki tehlike
Ntv Televizyonuna katılan Gıda hareketi başkanı Kemal Özer Ekmek hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Ekmeğin içine 23 adet katkı maddesi katıldığını söyleyen Kemal Özer halkı dikkattli olmaya çağırdı.
Kepeği ve içindeki bazı baddeleri alınan ekmeğin besin değerinin %93 ünü kaybettiğini söyledi.
Dünya Sağlık Örgütünün bir raporunda Türklerin gizli açlık yaşadığını yayınladığını söyleyen Özer Türklerin ekmek tükettğimizde sadece biyolojik tokluk yaşadığımızın altını çizdi.
Ekmeğin kimyasal deposu olduğuna devam eden Özer GDO nun sadece soya ve mısır da olmadığını Ekmeğe katılan Küflenmeyi geciktirici maddelerin ve mantarın genetik yapısı değiştirilerek üretilen hamur mayasının GDO lu ürünler olduğunu söyledi.
Fırıncıların Üzerinde Ekmek Katkı Maddesi yazan bir ürünü direkt hamurun içine boşalttıklarını bu ürünün 8 Kimyasaldan oluştuğunu söyledi.
Dünya Sağlık Örgütünün bir raporunda yine Türkler ekmek sorununu çözerse sağlık sorunlarını %30 halletmmiş olur dediğini sözlerine ekledi.
Türkiyede üretilen ekmeği Afrika ülkelerinin bile geri döndüreceğini söyleyen Özer
Ekmeeğin İçeriğinde,
su, tuz, tam buğday unu ve ekşi mayanın dışında bir maddenin olmaması gerektiginide söyledi.
Ev sağlığını korumak için halkın kendi ekmeğini kendisinin yapması gerektiğini söyledi.
Etiketler: Toplum Sağlığı
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa