12 Nisan 2012 Perşembe

KEMİK ERİMESİNE KIRMIZI TURP

KIRMIZI TURP SALATASI
MALZEMELER:
200 gr soyulmuş ve kalın dilimlenmiş kırmızı turp
300 gr ince kıyılmış yeşil lahana
1 adet rendelenmiş havuç
1 adet ufak kırmızı soğan
1 yemek kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı şeker
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 avuç kişniş
Tuz ve biber.


HAZIRLANIŞI:
Geniş bir kasede tüm malzemeleri iyice karıştırın. Buzdolabında saklamak koşuluyla iki gün içinde tüketin.
BESİN ÖĞELERİ:
C VİTAMİNİ
FOLİK ASİT
KALSİYUM
POTASYUM
SELENYUM
KÜKÜRT

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa