10 Nisan 2012 Salı

İbrahim SARAÇOĞLU Sarı soğan kürü (yumurtalık kistleri, yumurtalık kanseri, miyomlar ve prostat için)

İki bardak klorsuz suyu kaynatın. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince
kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içine atın. Ağzı
kapalı olarak 5 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakın. Ilık olarak süzdükten sonra bir su
bardağı alınıp, öğle yemeğinden 10 dakika önce için. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce
tekrar taze hazırlanıp 10 dakika öncesinde içilir. Bu küre 15 gün devam edilir. Kırmızı ve mor
soğan amaca uygun değil. Kürün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şart.

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa