GÜVEÇTE LEVREK BUĞULAMA TARİFİ
Malzemeler
5 adet fileto levrek
2 adet havuç
2 adet patates
15 adet arpacık soğan
10 adet kiraz domates
1 su bardağı krema
10 gram çam sakızı
Tuz, karabiber
1 çorba kasığı Tereyağı
2 dal dereotu
Hazırlanısı
Sebzeleri yıkayıp temizledikten sonra ufak parçalar halinde kesin. Bir tencereye tüm sebzeleri
alıp haslayın. Derin bir tavaya balıklarla birlikte sebzeleri alın. Üzerine su ve çamsakızı ilave
edip pismesine az bir zaman kala kiraz domatesleri ekleyin. 5 dakika kadar pisirdikten sonra
servis tabağına alın. Dereotu ile süsleyerek servis yapın.
- GÜVEÇTE LEVREK BUĞULAMA TARİFİ
- ISPANAKLI LEVREK RULOSU TARİFİ
- LEVREK KÜLBASTI TARİFİ
- LEVREK IZGARA TARİFİ
- PAZI YAPRAĞINDA LEVREK TARİFİ
- LEVREK BUĞULAMA TARİFİ
- DOMATESLİ LEVREK BUĞULAMA TARİFİ
- TEREYAĞLI SARDALYA BUĞULAMASI TARİFİ
- SARIMSAKLI SARDALYA TARİFİ
- SARDALYA DOLMASI TARİFİ
- BAHARATLI SARDALYA IZGARA TARİFİ
- SARDALYA IZGARA TARİFİ
- SARDALYA SALAMURASI TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa