DOMATESLİ LEVREK BUĞULAMA TARİFİ
Malzemeler
4 adet 150'ser gr lık Levrek Filetosu
2 çay kasığı tereyağı
4 adet orta boy domates
4 dilim kabukları soyulmus limon
1/4 tatlı kasığı tuz
1 adet defneyaprağı
1 çorba kasığı kıyılmıs maydanoz
Hazırlanısı
Tencereyi atese koyunuz hafif kızdırarak tereyağını ve balıkları ilave ediniz. 1 dakika alt üst
sote yapınız. Domatesleri kabuklarını soyarak ince ince doğrayınız ve balıkların üzerine ilâve
ediniz. Defneyaprağını da ilâve ederek her balığın üzerine 1'er dilim limon koyunuz, gayet
kısık ateste 10 dakika pisiriniz. Üzerine kıyılmıs maydanozu serperek servis yapınız.
- DOMATESLİ LEVREK BUĞULAMA TARİFİ
- TEREYAĞLI SARDALYA BUĞULAMASI TARİFİ
- SARIMSAKLI SARDALYA TARİFİ
- SARDALYA DOLMASI TARİFİ
- BAHARATLI SARDALYA IZGARA TARİFİ
- SARDALYA IZGARA TARİFİ
- SARDALYA SALAMURASI TARİFİ
- SİCİLYA USULÜ SARDALYA TARİFİ
- SARDALYALI VE ANÇUUEZLİ KANEPE TARİFİ
- ASMA YAPRAĞINDA SARDALYA TARİFİ
- İSPANYOL USULÜ ÇİPURA TARİFİ
- KİREMİTTE ÇİPURA TARİFİ
- ISPANAKLI ÇİPURA (6 Kisilik ) TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa