BADEMLİ ERİSTE ÜZERİNDE SAFRANLI PAPAĞAN BALIĞI TARİFİ
Malzemeler
2 adet 300 gr Papağan balığı filetosu,
4 tel safran,
1/2 limon suyu,
1 çorba kasığı zeytinyağı,
200 gr kuru eriste,
30 gr badem file,
35 gr tereyağı,
Tuz
Biber
Hazırlanısı
Balıklar derin bir kap içinde safran, zeytinyağı ve limon suyu ile 3 saat marine edilir. Eristeler
haslandıktan sonra tava içinde badem ve tereyağ ile sotelenir. Izgara papağan balığı bademli
eriste üzerinde servis edilir.
- BADEMLİ ERİSTE ÜZERİNDE SAFRANLI PAPAĞAN BALIĞI TARİFİ
- ISKARMOZ BUĞULAMA TARİFİ
- ÇAKAL ERİKLİ GELİNCİK BALIĞI TARİFİ
- BOUİLLABAISSE MARSEİLLAİSE (Fransa) TARİFİ
- SUDAK TAVA TARİFİ
- LAPİN ÇORBASI TARİFİ
- KUPES IZGARA TARİFİ
- TAZE BAHARATLA TATLANDIRILMIS MIRMIR
- BULGURLU SAZAN (Beysehir Konya) TARİFİ
- PATATES PÜRESİ ÜZERİNE LAHANA SARMA SAZAN BALIĞI
- İSLİ FENER BALIĞI ÇORBASI TARİFİ
- BADEMLİ FENER BALIĞI TARİFİ
- FENER BALIĞI ÇORBASI TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa