Şifalı Bitkiler

10 Nisan 2012 Salı

Pişirmek mineralleri yok eder

Demir, çinko, iyot, selenyum gibi çoğu mineral, besinlerin pişirilmesiyle kaybolmaz. Yalnızca
potasyum pişirme sıvısına karışır ve bu sıvı kullanılmazsa mineral yok olur.

  • Pişirmek mineralleri yok eder
  • Acı biber bağımlılık yapar
  • Şeker boğaz ağrısına iyi gelir
  • Sinirsel ve ruhsal hastalılara reçeteler
  • Su içme zamanlari-önemlidir!
  • Astim bronşit tedavisine bildircin yumurtasi desteği
  • Kabak çekirdeği ve mucizevi faydaları
  • Ceviz damarlari koruyor
  • Mucizevi kuruyemişlerin faydali
  • Türk kahvesi faydaları
  • Kuru üzüm faydaları
  • Kuru kayisi faydaları
  • Kuru hurma faydaları

Etiketler: Beslenme

sohbetr tarafından gönderildi @ 04:37   0 Yorum

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

Hakkımda

Ad: sohbetr

Profilimin tamamını görüntüle

Önceki Kayıtlar

  • Acı biber bağımlılık yapar
  • Şeker boğaz ağrısına iyi gelir
  • Sinirsel ve ruhsal hastalılara reçeteler
  • Su içme zamanlari-önemlidir!
  • Kabak çekirdeği ve mucizevi faydaları
  • Ceviz damarlari koruyor
  • Mucizevi kuruyemişlerin faydali
  • Türk kahvesi faydaları
  • Kuru üzüm faydaları
  • Kuru kayisi faydaları

Powered by Blogger

Kaydol:
Kayıtlar [Atom]