MEZGİT PANE TARİFİ
Malzemeler
1 kg. mezgit filetosu,
2 adet yumurta,
3-4 çorba kasığı un,
1 su bardağı sıvı yağ,
1 su bardağı galeta unu,
3 dis sarımsak, dereotu, tuz
Hazırlanısı
Galeta ununu robotta maydanoz ve sarımsakla un kıvamına gelinceye kadar karıstırın.
Yumurtaları çırpın. Mezgit filetolarını önce una, sonra yumurtaya ve hazırladığınız galeta
ununa bulayıp kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu ile yağın fazlasını alın. Mezgit paneyi, limon
ve kıyılmıs dereotu ile süsleyerek servis yapın.
- MEZGİT PANE TARİFİ
- FIRINDA MEZGİT FLETO TARİFİ
- PAZILI MEZGİT SARMA TARİFİ
- BEYAZ PEYNİRLİ MEZGİT TARİFİ
- ISPANAKLI MEZGİT TARİFİ
- MEZGİT KROKET TARİFİ
- MEZGİT TAVA TARİFİ
- ORFOZ ŞİŞ TARİFİ
- SÜTLÜ ORFOZ TARİFİ
- ORFOZ PLAKİ TARİFİ
- ORFOZ ÇORBASI TARİFİ
- ROKA SOSLU MERCAN PROVENCALE TARİFİ
- SAFRAN SOSLU MERCAN BALIĞI (Fransa) TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa