maydanoz karısımı hazırlanır. İki balık iç yüzleri birbirine gelecek sekilde ve arasına bu
hazırlanan iç konularak kapatılır ve çırpılmıs yumurtaya batırılarak kızartılır.
- KEFAL KIZARTMASI (VAN) TARİFİ
- BULAMAÇLI KEFAL KIZARTMASI (VAN) TARİFİ
- KEFAL ÇORBASI TARİFİ
- SEBZELİ KEFAL BUĞULAMA TARİFİ
- KEFAL BUĞULAMA TARİFİ
- AİOLİ SOSLU USKUMRU TARİFİ
- SOYA SOSLU USKUMRU TARİFİ
- USKUMRU DOLMASI TARİFİ
- TEREYAĞLI USKUMRU BUĞULAMASI TARİFİ
- FIRINDA USKUMRU (Fransa) TARİFİ
- USKUMRU IZGARA TARİFİ
- LEVREK AMANDİNE (İspanya) TARİFİ
KREMA SOSLU LEVREK (Fransa) TARİFİ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder