hazırlanmıs bulamaca batırıldıktan sonra kızgın yağda kızartılır. Kuru tuzlanarak muhafaza
edilmis Van balığı bir müddet sirkeli suda bekletilir ve daha sonra üzerine zeytinyağı ve
limon dökülerek servis yapılır.
- BULAMAÇLI KEFAL KIZARTMASI (VAN) TARİFİ
- KEFAL ÇORBASI TARİFİ
- SEBZELİ KEFAL BUĞULAMA TARİFİ
- KEFAL BUĞULAMA TARİFİ
- AİOLİ SOSLU USKUMRU TARİFİ
- SOYA SOSLU USKUMRU TARİFİ
- USKUMRU DOLMASI TARİFİ
- TEREYAĞLI USKUMRU BUĞULAMASI TARİFİ
- FIRINDA USKUMRU (Fransa) TARİFİ
- USKUMRU IZGARA TARİFİ
- LEVREK AMANDİNE (İspanya) TARİFİ
KREMA SOSLU LEVREK (Fransa) TARİFİ- LEVREK ŞİŞ TARİFİ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder