Ms Hastalığı için kaparı kullanım şekli
MS hastalığında kapari karpuzu salamurasını öncelikli tavsiye ediyoruz. Sabah akşam aç karna tüketmek kaydı ile 2 günde 1 küçük kavanoz (190cc) veya 1 haftada bir büyük (960gr) kavanoz tüketilmesini tavsiye ediyoruz. Tüketirken zeytinyağı limon koyarak daha kolay tüketebilirsiniz.
• MS hastalarına ayrıca takviye için kapari tomurcuk salamurası tavsiye ediyoruz. Kapari tomurcuk salamurasını sabah akşam aç karna 1 kâsenin içine büyük kavanozun 1/7 sini koyup kâseye zeytinyağı, kekik ve nar ekşisi koyuyoruz. Kapariyle beraber bunları karıştırıp kaşıkla tüketiyoruz.
• Kortizonlu ilaç kullanılması aşamasında bu ürün tuz ihtiva ettiği için kullanılmaz. Ancak kortizon tedavisinden bir müddet sonra kullanılabilir.
• MS tedavisi için 3 aylık kullanımdan sonra MR çekimi yaptırıp tedaviden önceki MR ile karşılaştırınız. Doktorunuzla paylaşınız.
Etiketler: Beyin ve Sinir Hastalıkları, Bitkisel Tedavi, Şifalı Bitkiler
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa