12 Nisan 2012 Perşembe

KARACİĞER DOSTU ZENCEFİLLİ PANCAR SALATASI

MALZEMELER:
4 adet yıkanmış ve doğranmış pancar
2 tatlı kaşığı susam yağı
1 yemek kaşığı az yağlı soya sosu
1 yemek kaşığı natürel sızma zeytinyağı
1 yemek kaşığı zencefil
100 gr rendelenmiş havuç

HAZIRLANIŞI:
Pancarları yumuşayana kadar yaklaşık 30-40 dakika kadar (yüksek ateşte) buharda pişirin. Bu arada, bir tavada susam yağını kızdırın ve soya sosunu, zeytinyağını, zencefili ve diğer malzemeleri ekleyin. İyice karıştırın. Ilık ya da salata tabağı olarak servis yapabilirsiniz.

Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, pancar, karaciğerde vücudun doğal koruma sistemini güçlendiriyor ve bağışıklık hücrelerini yeniden üretiyor

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa