Doğal antibiyotik tarifi
Antibiyotikler zamanla vücutta bağışıklık sağlarlar ve etkileri kalmaz. Ama en önemlisi vücut,
antibiyotikleri dışarı atmakta büyük güçlük çeker. Bunun yerine doğal antibiyotikleri
kullanmanızda fayda var. Peki, doğal antibiyotik nasıl yapılır?
Malzemeler:
1 baş sarımsak
Yarım limon
Yarım litre su
Cam kavanoz
Alüminyum folyo
Hazırlanışı: 500 CC (yarım litre) kaynatılmış soğumuş suyu cam bir kavanoza koyduktan
sonra içine kabukları soyulmuş bir baş sarımsağı rendeleyip, yarım limonu da kabuğu ile dilim
dilim doğrayıp atın. Kapağını kapattıktan sonra (alimünyum folyoyla sararak ışık almasını
engelleyebilirsiniz) karanlık bir ortamda 4 gün bekletin. Dört gün beklettikten sonra içinden
posasını alın. Her kışa girerken bir kaç defa bu doğal antibiyotiği tekrarlarsanız savunma
mekanizmanız güçlü olur.
Kullanımı: Her yemekten 15 dakika önce aç karnına bir yemek kaşığı içebilirsiniz. Dışarıdan
gelen mikrop ve virüslere karşı etkilidir. Hiç bir yan etkisi de yoktur.
- Doğal antibiyotik tarifi
- Eklem ağrilari için özel karişim
- Meme kanserine karşi doğal çözüm
- Varislere karşi pratik çözüm
- Böbrek hastalarina özel formül
- Troid in mucizesi cevizde
- Kabizlik ve ses kisilmasina kuru incir
- Kalbin dermani aliç çayi
- Kirmizi pancar kürü
- Gençlik için pratik iksir
- Kolesterol hakkinda
- Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu dereotu
- Birlikte tüketildiğinde etkisi artan besinler
Etiketler: Enfeksiyon Hastalıkları
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa