10 Nisan 2012 Salı

Doğal antibiyotik tarifi

Antibiyotikler zamanla vücutta bağışıklık sağlarlar ve etkileri kalmaz. Ama en önemlisi vücut,
antibiyotikleri dışarı atmakta büyük güçlük çeker. Bunun yerine doğal antibiyotikleri
kullanmanızda fayda var. Peki, doğal antibiyotik nasıl yapılır?
Malzemeler:
1 baş sarımsak
Yarım limon
Yarım litre su
Cam kavanoz
Alüminyum folyo
Hazırlanışı: 500 CC (yarım litre) kaynatılmış soğumuş suyu cam bir kavanoza koyduktan
sonra içine kabukları soyulmuş bir baş sarımsağı rendeleyip, yarım limonu da kabuğu ile dilim
dilim doğrayıp atın. Kapağını kapattıktan sonra (alimünyum folyoyla sararak ışık almasını
engelleyebilirsiniz) karanlık bir ortamda 4 gün bekletin. Dört gün beklettikten sonra içinden
posasını alın. Her kışa girerken bir kaç defa bu doğal antibiyotiği tekrarlarsanız savunma
mekanizmanız güçlü olur.
Kullanımı: Her yemekten 15 dakika önce aç karnına bir yemek kaşığı içebilirsiniz. Dışarıdan
gelen mikrop ve virüslere karşı etkilidir. Hiç bir yan etkisi de yoktur.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa