TEKİR TAVA TARİFİ
Malzemeler
20 tekir balığı
1 çorba kasığı sadeyağ
2 soğan
Çay bardağı sirke
Hazırlanısı
Küçükler bütün, pisirilir soğanı doğrayıp sadeyağda kavurun. Toprak güvecin altına soğanın
yarısını döseyin, balıkları koyun. Soğanın diğer yansını katın. Sirke ve su ekleyerek fırına
verin. Pisince sıcak servis yapın.
- TEKİR TAVA TARİFİ
- TEKİR TAVA TARİFİ
- PORTAKAL SEPETİNDE GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI KROKET TARİFİ
- DOMATES SALÇALI GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI SALATASI TARİFİ
- ACI SOSLU GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI TAVA TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI ŞİŞ TARİFİ
- KÖY USULÜ GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
- BİBERLİ GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI IZGARA TARİFİ
- ACI EKSİ SOSLU SEBZELİ PİSİ BALIĞI FİLETOSU (ÇİN) TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa