KİREMİTTE BARBUNYA TARİFİ
Malzemeler
1 kg. Barbunya balığı
1 orta boy soğan
2 küçük boy domates
1 tabaka yağlı kâğıt
3 yemek kasığı tereyağı
Hazırlanısı
Balıkları temizleyip, tuzlayın ve süzgeçte 15 dakika bekletin. Domates ve soğanı yarım
santimetre kalınlıkta yarim daire seklinde doğrayın. Temiz kiremit üzerine yağlı kağıttan iki
kat yayıp, balıkları kağıdın üzerine düzgünce yerlestirin. Üzerlerine, birer dilim soğan ve
domates koyun ve hafif erimis tereyağı gezdirin. Önceden ısıtılmıs orta sıcaklıktaki fırında
yaklasık 40 dakika pisirin.
- KİREMİTTE BARBUNYA TARİFİ
- SİBİRYA USULÜ BARBUNYA TARİFİ
- KAĞITTA BARBUNYA TARİFİ
- BARBUNYA BUĞULAMA TARİFİ
- FIRINDA BARBUNYA TARİFİ
- BARBUNYA TAVA TARİFİ
- BARBUNYA IZGARA TARİFİ
- PORTAKAL SOSLU MEZGİT TARİFİ
- MEZGİT GRANİTE TARİFİ
- MAYONEZLİ MEZGİT TARİFİ
- MANTARLI MEZGİT TARİFİ
- MEZGİT PANE TARİFİ
- FIRINDA MEZGİT FLETO TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa