4 adet orta boy Kırlangıç
4 dis sarımsak
2 soğan
4 domates
3 çorba kasığı zeytinyağı
2 sivri biber
4 dilim limon
Tuz
Karabiber
2 defneyaprağı
Hazırlanısı
Balıkları temizleyip yıkayın, sebzeleri küçük küçük dilimleyin ve hafif yağda kavurun.
Balıkları fırın tepsisine yerlestirin ve sebzeleri, üzerine yerlestirin, üzerine zeytinyağı gezdirip
tuz serpin. Çevresine defneyapraklarını ve limon parçalarını yerlestirin ki koku yapmasın.
Önceden ısıtılmıs 180 dereceye ayarlı fırında pisirin.
- FIRINDA SEBZELİ KIRLANGIÇ TARİFİ
- KIRLANGIÇ BALIĞI ÇORBASI TARİFİ
- DÜLGER BALIĞI IZGARA TARİFİ
- MAYONEZLİ DÜLGER BALIĞI TARİFİ
- KABAKLI DÜLGER BALIĞI TARİFİ
- SÜSLÜ DÜLGER TARİFİ TARİFİ
- DÜLGER BALIĞI ÇORBASI TARİFİ
- MIĞRI IZGARA TARİFİ
- MIĞRI BUĞULAMA TARİFİ
- İSKORPİT HASLAMA TARİFİ
- SEBZELİ İSKORPİT ÇORBASI TARİFİ
- MISIRLI İSKORPİT ÇORBASI TARİFİ
- İSKORPİT ÇORBASI TARİFİ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder